Reviews

“Als fervent Turkijeganger is en blijft Fethiye voor mij favoriet.De eerste keer dat ik daar kwam was in 1991 .Bij een busstation stond een jong ventje te leuren met een foto van een hotelletje.Eerst gaan kijken en besloten dat het toch wel erg leuk gelegen was.Dit hotel heet Yucel Hotel en ligt helemaal aan het eind van de boulevard van Calis.Daarna zijn mijn man en ik er nog een keer of veertien geweest!Daarnaast hebben we verschillende plaatsen in Turkije geprobeerd maar Fethiye heeft ons hart gestolen.Wat een heerlijke rust,het enige wat je hoort is een blaffende hond of een kakelende kip.En genoeg te zien in de omgeving,Saklikent,Tlos,Olu Deniz ,Kaya Koy enz.enz.Over vier weken gaan we weer naar Turkije,We combineren Cappadocie met een weekje:jawel Fethiye!”

Hannie / 16-08-2010 18:58

“Wij gaan in augustus voor de 4e maal naar Fethiye. 2 jaar geleden zaten wij in Montana Pine Resort. Super, erg aardige mensen, goede wandel mogelijkheden direct als je de deur uitloopt (prachtig uitzicht op het strand van Oludeniz waar je, mits je goed ter been bent, naar toe kunt lopen in ± een uur bergafwaarts) eten was echt geweldig. Fetiye is inderdaad niet geschikt voor mensen die elke avond naar de disco willen, maar ga dan naar LLoret de Mar! Fethiye ga je naar toe voor de omgeving, mensen, het eten en een boottocht naar de eilanden is iets wat je niet mag missen. Huur een auto/scooter en bezoek Kayakoy (spookstad), drink daar een kopje Turkse thee en rij daarna door de bergen naar het strandje tegenover Sinterklaas eiland voor ultieme rust.
Mensen die het echte Turkije willen zien en niet alleen de toeristische versie, ga vooral Fethiye!”

Yvette / 23-07-2010 14:56

“In Fethiye is een grote vismarkt en daar hebben we zaterdagavond heerlijk gegegeten. Je hebt daar een groot plein met allemaal tafeltjes en kleine restaurantjes. In het midden staat een enorme vitrine met allemaal verse vis, je zoekt je visje uit en dat wordt dan in het restaurantje voor je klaar gemaakt.”

Maudje / 21-07-2010 10:35